Altijd gratis verzenden - Op werkdagen voor 23.59 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Welkom bij Telefoto.nl en Telefoto Strik Bussum! In onze webwinkel bieden wij onze klanten een zeer ruime keuze aan de beste camera's en accessoires zoals fototas, uv filter en fotostatief die er op de markt zijn terug te vinden. Daarnaast nodigen we je graag uit om een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel die is terug te vinden in Bussum. Ben je eveneens op zoek naar een nieuwe camera of accessoires (henzo lijm, lensdop en zonnekap) of wil je graag nieuwe pasfoto's laten maken tegen een scherpe prijs? In al deze gevallen ben je bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

 

Ruim aanbod aan camera's, objectieven en accessoires

In onze webwinkel kan je een bijzonder uitgebreid aanbod terugvinden bestaande uit de beste en meest kwalitatieve camera's. Daarnaast kan je ook een keuze maken uit de meest kwalitatieve en veelzijdige objectieven en heb je de mogelijkheid om diverse accessoires o.a. polarisatie filter, sd/cf kaart aan te kopen tegen een zeer voordelige kostprijs. Wil je bijvoorbeeld graag je toestel beschermen tegen vallen of andere schade? In dat geval zijn onze kwalitatieve fototassen beslist interessant te noemen. Alle bestellingen die je via onze webwinkel plaatst worden overigens geheel gratis verzonden waardoor je steeds kan genieten van de scherpst mogelijke prijs!

Wij begrijpen dat mensen vandaag de dag hun nieuwe camera, fototas of statief zo snel mogelijk in huis willen. Daarom kan je bij het product zien wanneer het bij jouw thuis word afgeleverd! Op deze manier hoef je nooit lang te wachten en kan je meteen aan de slag met je nieuw aangekochte toestel of accessoire. We kunnen deze extreem korte levertijd garanderen doordat alle artikelen steeds rechtstreeks vanuit voorraad leverbaar zijn.

 

Gratis retourneren of omruilen

Wanneer je een bepaald artikel online koopt en deze bij levering tegenvalt, spreekt het voor zich dat je deze graag zal willen retourneren. Je zit in dit geval ook beslist niet te wachten op de nodige extra kosten en daarom bieden wij van Telefoto.nl onze klanten steevast de mogelijkheid aan om hun aangekochte artikelen gratis te retourneren. Op deze manier ben je er zeker van dat je steeds honderd procent tevreden zult zijn van de aankoop die je bij ons doet!

 

Uitstekende klantenservice

Wij van Telefoto.nl vinden het uitermate belangrijk om onze klanten steeds bij te staan met professioneel advies. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om een klantenservice in het leven te roepen die bereikbaar is tussen 08:00 en 22:00. Ook wanneer je overdag moet werken en daardoor geen tijd hebt om advies in te winnen over een nieuwe camera, een nieuw objectief of een mooie cameratas ben je bij ons dus steeds aan het juiste adres!

 

Prachtige en voordelige pasfoto's laten maken in Bussum

Telefoto.nl is niet alleen een webwinkel. In onze fysieke winkel genaamd Telefoto Strik Bussum kan je dan ook steeds zonder afspraak langskomen om de mooiste pasfoto's te laten maken. Uiteraard gebeurt het maken van deze pasfoto's steeds tegen een zo voordelige mogelijke kostprijs. Heb je ook meteen nood aan mooie pasfoto's? Aarzel dan niet langer en breng snel een bezoekje aan onze winkel in Bussum!

Openingstijden Winkel

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur

Contact

Telefoto Strik
Brinklaan 72, 1404 GL  BUSSUM
035-6916660
info@telefoto.nl
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Vrijdag 28 januari zijn we gesloten.