• Betaal achteraf met Billink.
  • Snelle levering
  • Vragen ? Bel: 035-6916660 van 8:00 tot 22:00 uur.

Hähnel vervangbare accu's.

Het kan zo vervelend zijn als tijdens het fotograferen of filmen verrast te worden door een lege accu. Maar het kan natuurlijk ook voor komen dat je camera accu na een lang leven wat sneller leeg raakt. Zoekt u een camera accu? Deze hoogwaardige camera-accu's van Hähnel vormen de perfecte vervanger voor de originele accu's van diverse a-merken. Hähnel accu's bieden dezelfde kwaliteit en in de meeste gevallen zijn ze de helft goedkoper.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera.

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Ontdek al onze Hähnel accu's >

Hähnel Canon accu LP-E12

De Hähnel HL- E12 Li-Ion camera-accu is ontwikkeld voor gebruik in de Canon EOS 100D dslr-camera en voor gebruik in het EOS M compacte camerasysteem. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Canon.

Alternatief voor de Canon LP-E12 accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-E12 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Canon EOS M compacte systeemcamera. Ook is de accu geschikt voor gebruik in de EOS 100D dslr-camera. De capaciteit is 750 mAh en hij vervangt de originele Canon LP-E12 accu.

Bekijk onze actie prijs > 

Hähnel HL-EL14 Camera Accu

De Hähnel HL-EL14 Li-Ion camera-accu is geschikt voor wat digitale Nikon reflexcamera's in het hobbysegment, zoals de D3100, D5100 en D5200. Maar de accu past ook in de Coolpix P7000. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL14 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Vervanger van de originele Nikon EN-EL14 camera-accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze niet alleen van vergelijkbare kwaliteit zijn als een originele accu, maar daarnaast uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur hebben. Als vervanger van een originele batterij zijn ze beslist een perfect alternatief. De HL-EL14 is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de compacte Nikon D3100, D5100 en D5200 dslr-modellen. Ook is de accu geschikt voor de Nikon Coolpix P7000, P7100 en P7700. De capaciteit is 1050 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL14 accu.

Bekijk onze actie prijs >

Naast de bekende accu's en-el14 en lp-e12 hebben we ook van olympus, sony, panasonic vele andere a-merken accu's van Hähnel.

Ontdenk ons assortiment van Hähnel en ervaar de voordelen!  

 

 

Europafoto keurmerk