• Betaal achteraf met Billink.
  • Snelle levering
  • Vragen ? Bel: 035-6916660 van 8:00 tot 22:00 uur.

Voordelige pasfoto's laten maken in Bussum!

Doorheen uw leven zult u op verschillende ogenblikken nood hebben aan een nieuwe pasfoto. De foto die op verschillende officiële documenten prijkt, dient immers volgens de wet steeds actueel te zijn. Met andere woorden, u kunt niet zomaar een foto van tien jaar geleden gebruiken. Het is algemeen bekend dat het laten nemen van nieuwe pasfoto's soms een beetje voeten in de aarde heeft. Enerzijds zijn de foto's vaak niet zo mooi en daar komt bij dat ze ook nog eens bijzonder duur zijn. Gelukkig bieden wij u op dit vlak de perfecte oplossing. Wilt u een nieuwe pasfoto laten maken in Bussum en wilt u zeker zijn van een kwalitatief en voordelig eindresultaat? In dat geval bent u bij Telefoto Strik aan het juiste adres!

Waarom een nieuwe pasfoto laten maken?

Zoals net aangehaald is het wettelijk verplicht om op uw identiteitsbewijs steeds gebruik te maken van een recente pasfoto. Daar komt bij dat de Nederlandse regering er voor heeft gekozen om de eisen van pasfoto's voor officiële documenten aan te scherpen. Ook de klassieke richtlijnen blijven echter behouden waardoor het verboden is om de ogen te bedekken en ook het dragen van een hoofddeksel wordt niet toegestaan. Uiteraard zult u graag in één keer van het maken van uw nieuwe pasfoto in Bussum verlost willen zijn en dan is het zeer belangrijk om een beroep te doen op een echt ervaren fotograaf. Wij van Telefoto Strik bieden u wat dat betreft precies die pasfoto die u wenst.


Neem alleen genoegen met een goed eindresultaat

Omwille van de strenge eisen die worden opgelegd door de Nederlandse regering is het niet altijd even voor de hand liggend om een echt mooie pasfoto te laten maken, in tegendeel. Een pasfoto maken in Bussum bij Telefoto Strik brengt echter verschillende voordelen met zich mee. Zo bieden wij onze klanten altijd een unieke ID-garantie aan. Bent u na het nemen van de eerste reeks pasfoto's niet tevreden? Dan zorgen wij er voor dat er helemaal gratis een nieuwe pasfoto voor u wordt gemaakt. Een pasfoto laten maken in Bussum bij Telefoto Strik levert u dan ook te allen tijde een zeer bevredigend eindresultaat op.


De mooiste pasfoto's zonder afspraak

Stelt u zich eens voor, u bent onderweg in Bussum of omgeving en het schiet u te binnen dat u nog een nieuwe pasfoto moet laten maken. Een pasfoto laten maken kan bij ons zonder dat u vooraf een afspraak dient te maken. Springt u gerust even bij ons binnen en u bent binnen enkele minuten weer buiten in het bezit van mooie, professionele pasfoto's die perfect voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Zo verliest u geen tijd en kunt u meteen uw nieuw identiteitsbewijs gaan opvragen.


Speciale eisen van diverse landen

Indien u een pasfoto wenst te laten maken voor een specifiek land kan het noodzakelijk zijn om rekening te houden met een aantal bijzondere voorwaarden die er aan verbonden zijn. Een klassiek voorbeeld vormen de landen India en Amerika. Deze landen vereisen een pasfoto met als afmetingen 5 x 5 cm. Ook een dergelijke pasfoto laten maken in Bussum is zonder probleem mogelijk bij Telefoto Strik.


Voordelig een pasfoto laten maken

Niemand zit er vandaag de dag nog op te wachten om veel geld te betalen voor een setje van enkele pasfoto's. Een pasfoto laten maken in Bussum hoeft u gelukkig ook helemaal niet veel geld te kosten, in tegendeel. Wij als ervaren fotograaf maken het voor onze klanten mogelijk om hun nieuwe pasfoto's te laten maken tegen een zeer voordelige kostprijs. Zo heeft u meteen de mooiste pasfoto's bij de hand en dat zonder dat u rekening moet gaan houden met een hoge aankoopprijs. Ook een nieuwe pasfoto laten maken? Aarzel dan niet langer en doe snel een beroep op de diensten van Telefoto Strik!

Europafoto keurmerk