• Betaal achteraf met Billink.
  • Snelle levering
  • Vragen ? Bel: 035-6916660 van 8:00 tot 22:00 uur.

Zonnekap

Bent u de gevolgen van het strooilicht in uw foto's ook zo beu? Dan biedt het in huis halen van een zonnekap hier bij Telefoto.nl de perfecte oplossing!
Lees meer

Een zonnekap, lensflare op eenvoudige wijze voorkomen

Bij het nemen van foto's bij zonnig, helder weer kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een fenomeen die we lensflare noemen. In deze situatie valt licht onder specifieke hoeken op uw objectief. Dit zogenaamde strooilicht kan vervolgens op uw sensor terechtkomen waardoor ze een dominante impact kan hebben op uw foto. Door gebruik te maken van een zonnekap kan het risico op dit fenomeen op zeer eenvoudige wijze aanzienlijk worden beperkt. Dit is echter niet alles, want door het plaatsen van een zonnekap wordt er ook nog eens voor gezorgd dat de voorste lens wordt beschermd. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u ook niet alleen een betere bescherming realiseren voor uw lens, maar wilt u ook uw foto's verbeteren? In dat geval is het aankopen van een zonnekap ongetwijfeld een aanrader!


Zonnekappen in verschillende uitvoeringen

Wanneer u voor uw camera een zonnekap wenst aan te kopen zult u meteen merken dat er verschillende mogelijkheden op de markt en in het aanbod hier bij Telefoto.nl zijn terug te vinden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een gewone, ronde en eenvoudige zonnekap aan te kopen, maar u kunt ook kiezen voor een versie die over een wat meer bijzonder design beschikt. In ieder geval hebben we zonnekappen in ons aanbod zitten die bijzonder geschikt zijn om te gebruiken op camera's en lenzen van de bekendste merken. Of u nu graag een zonnekap voor uw Canon of Nikon camera wenst aan te kopen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!


Voordelige, kwalitatieve zonnekap kopen?

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk, een zonnekap mag eigenlijk absoluut niet ontbreken op uw dure digitale camera. Alleen door gebruik te maken van een zonnekap kunt u er zeker van zijn dat uw lens de best mogelijke bescherming geniet en daarenboven zult u nooit nog de gevolgen van het strooilicht waar kunnen nemen in uw foto's. Op die manier wordt voorkomen dat die ene mooie foto die u wellicht maar één keer in uw leven kunt maken alsnog in het water valt. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren en zou u graag een kwalitatieve zonnekap in huis willen halen tegen een scherpe prijs? Twijfel dan niet langer en bestel uw nieuwe zonnekap vandaag nog hier bij Telefoto.nl!