Altijd gratis verzenden - Op werkdagen voor 23.59 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pasfoto

Vrijdag 28 januari zijn we gesloten.

Openingstijden Winkel

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur

U kunt zonder afspraak langskomen.


Contactgegevens:

Telefoto Strik
Brinklaan 72, 1404 GL, Bussum
Telefoon: 035-6916660
Mail: info@telefoto.nl

 

Pasfoto laten maken in Bussum.

Veel mensen vinden dat het niet zo belangrijk is hoe hun pasfoto er nu precies uit komt te zien. Dat is echter een verkeerde inschatting. Een pasfoto wordt op een officieel document gemiddeld zo'n 10 jaar lang gebruikt. Het spreekt dan ook voor zich dat u er toch graag een beetje goed uit wenst te zien. Een pasfoto laten maken in Bussum doet u dan ook bij voorkeur steeds bij Telefoto Strik Bussum! 

Vanuit de Nederlandse regering zijn diverse nieuwe, strenge eisen opgelegd voor het maken van pasfoto's voor officiële identiteitsbewijzen. Een pasfoto maken in Bussum kunt u daarom het best laten doen bij ons. U bent dan in één keer klaar met het laten maken van uw pasfoto en dat conform de meest recente eisen. Een pasfoto laten maken in Bussum bij Telefoto Strik Bussum zorgt er dan ook voor dat de foto voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs meteen wordt goedgekeurd.
 

Unieke ID-garantie

Bij Telefoto Strik bieden we onze klanten steeds een unieke ID-garantie aan. Indien u niet tevreden bent met de gemaakte pasfoto's, dan wordt er helemaal gratis een tweede set gemaakt. Een pasfoto laten maken in Bussum brengt hierdoor geen enkel risico met zich mee en zorgt er voor dat u steeds tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

 

Pasfoto's laten maken zonder afspraak

Naast het maken van pasfoto's voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om een pasfoto te laten maken voor KPN toegangscontrole. Een pasfoto maken in Bussum doet u bij Telefoto Strik ook zonder dat u op voorhand een afspraak dient te maken. U kunt gewoon bij ons langskomen. Wij maken overigens niet alleen pasfoto's voor volwassenen, maar ook voor baby's en kleine kinderen. 


Wilt u een pasfoto laten maken in Bussum die voldoet aan de eisen van India en Amerika (5 x 5 cm)? Ook in dat geval bent u bij Telefoto Strik in Bussum aan het juiste adres.
 

Pasfoto's op locatie laten maken in omgeving Bussum

Tevens kunt u bij Telefoto Strik in Bussum ook een pasfoto op locatie laten maken. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld slecht te been bent. Wilt u een pasfoto laten maken op locatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Telefoto Strik Bussum.Openingstijden Winkel

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur

Contact

Telefoto Strik
Brinklaan 72, 1404 GL  BUSSUM
035-6916660
info@telefoto.nl
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Vrijdag 28 januari zijn we gesloten.