• Betaal achteraf met Billink.
  • Snelle levering
  • Vragen ? Bel: 035-6916660 van 8:00 tot 22:00 uur.

Keurmerk

Waar staat het Info Europa keurmerk voor?

- Specialisme / gekwalificeerd personeel

- geen winstoogmerk

- aankoopzekerheid / veilige betaalomgeving

- klachtenbemiddeling

- objectief en onafhankelijk

- duidelijkheid en eenvoud

 

Wat biedt het Info Europa keurmerk u als consument?

De definitie van een keurmerk is ‘het bewijs dat iets goedgekeurd is en de vereiste kwaliteit heeft’. Het Info Europa keurmerk is het bewijs dat alle producten van onze leden goedgekeurd zijn en de beste kwaliteit hebben. Geen addertjes onder het gras, geen dubieuze voorwaarden, geen poespas. Dat wil zeggen u heeft de garantie dat het om producten van de officiële Nederlandse fabrikant gaat, met een Nederlandse handleiding, Nederlandse service en 24 maanden garantie. Verder weet u dat het bedrijf is getoetst op verschillende servicepunten (bijv. vakkennis, klantvriendelijkheid) en deze dus aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Het biedt u als consument net dat beetje zekerheid dat u met een gerust hart (online) kunt bestellen bij deze bedrijven, kortom aankoopzekerheid.

Samenvattend: alle leden van het Info Europa keurmerk dienen zich aan de voorwaarden en regels te houden, wat betekent dat ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dit geeft u net dat beetje extra zekerheid wanneer u iets wilt kopen bij een (web)winkel!

Hoe weet ik welk bedrijf betrouwbaar is?
Elk bedrijf dat aangesloten is bij het Info Europa keurmerk is te herkennen aan het blauw paarse Info Europa logo. Elk bedrijf dat bij ons aangesloten is wordt jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd.

Is een bedrijf dat geen Info Europa keurmerk heeft, onbetrouwbaar?
Een bedrijf in de fotobranche die het Info Europa keurmerk niet gebruikt is niet per definitie onbetrouwbaar. Wel is een (web)winkel die het keurmerk wél voert gegarandeerd betrouwbaar, doordat Info Europa intensief controles uitvoert en zelf ook alleen maar met de beste (web)shops in zee gaat.

Er zijn al zoveel keurmerken en sommige met een dubieus imago, wat maakt het Info Europa keurmerk anders en uniek?
Het Info Europa keurmerk is allereerst speciaal ontwikkeld voor de fotobranche. Dit betekend dat u als consument de specialist gemakkelijk kunt herkennen. Tevens heeft Info Europa niet het doel winst te maken. Voor de meeste keurmerken dienen bedrijven een hoge contributie te betalen of contributie die afhankelijk is van de jaaromzet. Bij ons hoeft dat niet! Het bedrijf hoeft enkel aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Er hangt dus geen prijskaartje aan het Info Europa keurmerk.

Ik twijfel of een bedrijf lid is bij jullie. Hoe kom ik hierachter?
Elk lid plaatst het Info Europa keurmerk op de website en/of in de fysieke winkel. Achter het digitale logo zit een link. Tevens staan de aangesloten bedrijven vermeld op de site van Info Europa (ledenlijst). Wanneer dit niet het geval is, is de kans groot dat het desbetreffende bedrijf niet lid is van het Info Europa keurmerk.